For science!

Att man ska behöva marshera för VETENSKAP (omg wtf?), jämställdhet och assistans - år 2017 - för att nämna några. Och att alla dessa ämnen faktiskt är så brett ifrågasatta och angripna, så pass att kampen faktiskt behövs och är viktig... Det är svårt att ta in.

Om vi fortfarande inte ens kan komma överens om en så basal sak som att den vetenskapliga metoden är det bästa verktyg vi har för att förstå och forma vår verklighet, och att vetenskapliga teorier borde ha en väsentlig påverkan på politiken som förs, då ger jag upp.

Det blir ingen jävla Permoman-musik 2017 heller, det är min protest. Kanske ingen superinsats för kampen, men tänk hur löjligt det skulle se ut om jag försökte marshera. Jag är liksom inte ens säker på hur man stavar marshera. Och jag tänker fan inte låta som en trädkramandes O-hund på beatet.

Så sug mongokuk världen - och har någon en bra tv-serie att tipsa om i väntan på mer Rick & Morty?

#Happybelated420

#blog2017ochmusik2018omvärldenärbättre